Αρχική Forum Σειρές Ταινίες online
Κεντρικό Μενού
Mini Chat
Τοπ Σχολιαστές
Δευτέρα, 2020-03-30, 07:01
[ New messages · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum tenies-online.club » Συζήτηση » Γενική Συζήτηση » Υποτιτλισμός - Μεταφράσεις (μνμ από την ομάδα του SubZtv προς όλα τα site)
Υποτιτλισμός - Μεταφράσεις
magiannaDate: Κυριακή, 2017-08-27, 14:26 | Message # 1
Group: Administrator
Messages: 164
Status: Offline

Quote
μνμ από την ομάδα του subz.xyz προς όλα τα site με online ταινίες και σειρές

Καλησπέρα,είμαι από το subz.xyz και μιας και στα κοντά η καινούρια σεζόν είναι να
ξεκινήσει θα θέλαμε τη βοήθεια όλων σας, με σκοπό να βρεθούν νέα άτομα που θα
επανδρώσουν νέες ομάδες.
Εμείς διαμοιράζουμε ελεύθερα ότι παράγουμε με σκοπό να μπορεί όλος ο κόσμος να βλέπει. Δεν είμαστε ούτε εχθροί σας ούτε αντίπαλοί σας.
Αυτός που θα επιλέξει να δει ονλάιν θα το κάνει, αυτός που θα θέλει να κατεβάσει τόρεντ πάλι θα το κάνει, αλλά υπότιτλους οργανωμένα και με τεχνογνωσία μόνο 2 σάιτ παράγουμε και φυσικά κανείς δεν θα επιθυμούσε να σταματήσουν τα σάιτ να παράγουν υπότιτλους.
Επίσης καλό είναι όταν βγάζετε κάτι και εσείς, μετά από λίγο καιρό να το δίνετε και ελεύθερο έξω, αλλιώς καταδικάζετε σειρές στο να σταματήσουν να μεταφράζονται. Όλοι οι μεταφραστές
είναι με ημερομηνία λήξεως, οπότε αν θέλουμε να διαφυλάξουμε ότι δεν θα σταματήσουν καλοί μεταφραστές να βγαίνουν και να παράγουν θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι.
Σκοπός μας είναι αν όλα πάνε καλά μέσα στο χειμώνα το σάιτ μας να γίνει ακόμα πιο ενημερωτικό και με έμφαση σε φόρουμ, συζητήσεις πάνω σε σειρές και ταινίες και να μαθαίνουμε στον κόσμο τι νέο κυκλοφόρησε.
Όσοι θέλετε μπορείτε να βοηθήσετε με το να στέλνετε κόσμο που θέλει να βοηθήσει για να του
μάθουμε το πως. Μπορείτε να έχετε το μνμ κάπου μόνιμα για όσους ενδιαφέρονται, που να
επικοινωνήσουν για να μας βρουν.
Μπορείτε να μας βρείτε είτε στο facebook μας, https://www.facebook.com/Subz-161136121274833/ όπου υπάρχει και φόρμα επικοινωνίας.
Ευχαριστούμε για το χρόνο σας και ελπίζουμε στη βοήθειά σας για να βγουν νέες δυνατές ομάδες που θα αντέξουν για πολλά ακόμα χρόνια
Forum tenies-online.club » Συζήτηση » Γενική Συζήτηση » Υποτιτλισμός - Μεταφράσεις (μνμ από την ομάδα του SubZtv προς όλα τα site)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Εγγραφή
Πρόσφατες προβολές (10)
Forum